- صفحه اصلی
- مقالات سایت
- ضرر پرورش زالو -معایب پرورش زالو و در نهایت سود پرورش زالو
معایب پرورش زالو – ضرر پرورش زالو و در نهایت سود پرورش زالو
سلام
تشکر می کنم از اینکه وقت میزارید و مطالب رو میخونید.
قابل توجه دوستان عزیزی که به کار پرورش زالو علاقه مندند؛
باید به این نکته مهم حتما توجه کنید , کار پرورش زالو همونقدر که سودمنده و درآمد خوبی داره می تونه یک کار ریسکی هم باشه که خدایی نکرده سرمایتون رو از دست بدین!!
پس پیشنهاد می کنم حتما این مطلب رو تا آخر بخونید:)
اگر ما هم کار پرورش زالو رو اصولی و درست انجام بدیم میتونیم مثل روسیه و تایلند درآمدی بیشتر از درآمد نفت داشته باشیم . خیلی خوبه نه؟؟:)
در واقع اگر کار پرور زالو رو درست و با مشاوره کارشناسان انجام بدین حتما میزان ریسک و ضرر کار پایین میاد و سود حاصل از این کار بالا میره.
ضرری که کار پرورش زالو داره , بیماری که ممکنه لارو ها به آن دچار بشن , یعنی چی؟
یعنی اینکه در کار پرورش شما باید روزی دو بار زالوها را چک کنید ؛ زندگی زالوها به صورت گروهی است. بنابراین اگر کوچکترین بیماری ای بگیرند دست کم ۱۰۰۰ زالو درگیر می شوند و ۱۰۰۰ زالو ضرر می کنید .
*** پس رسیدگی و مراقبت از زالو ها بسیار مهمه
همچنین لازمه که با مواردی که ما آنها را دشمنان زالو می دانیم آشنا بشید: ضرر پرورش زالو
1- اولین و اساسیترین فاکتور که زندگی زالو ها را به خطر میاندازد، دمای بالا میباشد که سریعاً سبب تحلیل رفتن قدرت و توان زالو و در نتیجه مرگ این موجود میشود.
2- علاوهبر دمای بالا نوسان دمایی نیز برای زالو کشنده میباشد. مخصوصاً اگر به سرعت از یک محل با دمای پایین زالو را به محل دیگر با دمای بالا انتقال دهیم. در طبیعت زالوها در هنگام گرمای شدید به مکان عمیق پناه برده و در گل خود را مدفون میکنند تا بدین شکل بتوانند از گرمای شدید در امان بمانند.
3- فاکتور بعدی که زالوها را بسیار تحت شعاع قرار داده ارتعاشات و سر و صدا میباشد که مخصوصاً در حوضچههای پرورش و نگهداری زالوی مولد اگر چنین رخ دهد، سبب به تأخیر افتادن فصل زایش میشود.
4- باید توجه شود محل و کارگاه پرورش زالو جایی انتخاب گردد که کمترین سر و صدا را داشته باشد و حتی از نگهداری سگ در محل پرورش زالو و سر و صدای ایجاد شده از این جاندار اجتناب گردد.
5- عامل دیگر در از بین بردن زالوها و مخصوصاً قدرت جنسی زالو، رایحهها و بوها متصاعد شده از محیط میباشد و باید تولیدکنندگان عزیز رعایت فرمایند در زمان حضور در کارگاههای زالو به هیچ عنوان از انواع ادکلن استفاده نگردد و همچنین بوی متصاعد شده از دخانیات نیز برای این موجود بسیار کشنده میباشد و حتی اگر انگشت فرد سیگاری که در تماس با نخ سیگار بوده در یک حوضچه برخورد نماید،
سبب از بین رفتن صددرصدی زالوی موجود در حوضچه میباشد و این نکته مهم در کارگاههای پرورش زالو هیچگاه از یادمان نرود که کارگاه پرورش زالو محل کسب و کار و درآمد میباشد نه محل تفریح و گردهمایی دوستان و آشنایان در آخر هفته و ورود افراد غیرمتفرقه اکیداً ممنوع میباشد.
6- یکی دیگر از دشمنان زالو میتوانند خود آنها باشد. بدین شکل که زالوی گرسنه، زالوهای سیر و دارای وزن بیشتر را مورد هدف حمله قرار میدهند.
7 – در فضاهای باز برخی از پرندگان شکاری نیز میتوانند دشمن محسوب گردند که با کمک بندکشی اجسام براق همچون نایلون یا نوارهای براق در فضا با این دشمن به راحتی مبارزه نمود.
8- برخی از جوندگان همچون موش کور نیز میتوانند با این جاندار دشمنی نمایند که برای مبارزه با این دشمن میتوان در اطراف کارگاه برای جلوگیری از ورود این دشمنان به سمت کارگاه از گوگردپاشی استفاده نمود.
9- در کل بیماریها ناشی از عوامل میکروبی یا ویروسی نیز با احتمال خیلیکم نیز ممکن است که با رعایت موارد اصولی در تولید از وقوع آنها جلوگیری میشود و در صورت مشاهده چنین عواملی سریعاً باید عوامل آسیب دیده را از سالم جداسازی و حوضچهها را با آب گرم شست و شو، سپس به مدت حداقل ۴ ساعت در جلوی نور خورشید قرار داده و سپس مورد استفاده قرار دهید.
در کل در سیستم پرورش زالو در خصوص دشمنان و بیماریهای این جانور به صراحت باید بیان داشت که پیشگیری بهتر و کمهزینهتر از درمان است و با رعایت اصول صحیح تولید پیشگیری نماییم.
پرورش زالو و تکثیر زالو در دو حالت قابل اجراست (ضرر پرورش زالو)
۱ پرورش زالو به صورت نیمه صنعتی
۲ پرورش زالو به صورت صنعتی
و در دو سبک پرورش(یعنی نگه داری زالو و انتقال زالو از یک سن به سن دیگر و فروش آن با توجه به نیاز بازار)
و تکثیر زالو که در این سبک زالو بعد از گذر از ۱۵ ماه دو بار زایش دارد که حداقل پنجاه تا صد برابر میشود.
در حالت کوچکتر که همان پرورش خانگی زالو است می توان با سرمایه کم، درآمد بسیار مناسبی را در مدت شش ماه بدست آورد. به فرض مثال با یک سرمایه کم و یک فضای کوچک به راحتی میتوان با قراردادن وسایلی همچون یخچال و ظروف پلاستیکی و … و مقداری لارو در ماههای خرداد و تیر (پایینترین قیمت خود را به علت وفور صید در طبیعت دارا میباشند) و فروش آن در ماههای آبان، آذر و دی با قیمت نرمال به سود مناسبی دست پیدا کرد که نسبت به سرمایهگذاری و وقت قرار داده شده توجیه بسیار مناسبی را دارا میباشد.
برای تهیه ی لارو زالو حتما به مراکز معتبر مراجعه کنید . لاروها در حکم سرمایه ی شما هستند پس باید در تهیه ی آن ها دقت کنید . مانند هرچیز دیگری ، زالوها نیز گونه های مختلفی دارند اعم از سمی ، غیربهداشتی ، پزشکی و طبی و… ؛ شما برای کار خود به گونه ی پزشکی و طبی نیاز دارید.
در روش خانگی به راحتی میتوان در گل همراه زالو، زالو را در یخچال در دمای ۷ درجه سانتیگراد بیش از یک ماه نگهداری نمود بدون اینکه هیچگونه آسیبی به زالو و قدرت مکندگی آنها وارد گردد. البته شایان ذکر است پس از گذشت مدت زمان یک ماه حتماً گل تعویض گردد زیرا زالو به خاطر پوستاندازی که دارند به نوعی از خود لعاب پس میزنند که باعث از بین رفتن شرایط مناسب نگهداری زالو در آن بستر میگردد. همچنین رطوبت گل در گونی نخی که در آن گزارده میشود باید به نحوی باشد که آب از گونی چکه ننماید و همچنین گونی خشک نباشد.
برای اینکار لازم است یک یا چند قفسه بندی فلزی ، ظرف ( مانند ظروف پلاستیکی مخصوص ترشی ) و لارو زالو تهیه کنید.
به طور تقریبی در هر بطری می توان 500 زالو نگهداری کرد . اگر بخواهید تولید کننده لارو باشید باید اولا از شکل خانگی بیرون آمده و محیطی صنعتی یا نیمه صنعتی را فراهم کنید ، دوما مجوز شیلات استان خود را دریافت کنید .
در ازای مبلغی که به عنوان سرمایه در نظر می گیرید ، 2 تا 3 برابر سود دریافت خواهید کرد ؛ یعنی 15 میلیون برابر با 45 تا 50 میلیون خواهد بود .
به امید خدا اگر این موارد رو رعایت کنید و حتما با کارشناسانی که در این زمینه تجربه دارند مشورت کنید حتما سود خیلی خوبی در این کار خواهید برد .
موفق باشید
مهندس ایزدی
شماره تماس:09369714614
پیشنهاد دریافایل به شما>>> طرح توجیهی پرورش زالو جدید سال 95 pdf+word | ![]() |


نظرات کاربران
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
- خانه
- طرح توجیهی
- گزارش کارآموزی
- پاورپوینت
- مقالات سایت
- ضرر پرورش زالو -معایب پرورش زالو و در نهایت سود پرورش زالو
- طرح توجیهی چیست؟ چگونه طرح توجیهی بنویسیم؟نوشتن طرح کسب و کار
- نحوه نگارش طرح توجیهی-چگونه یک طرح توجیهی بنویسیم ؟
- سود پرورش قارچ چقدر است؟ – آیا پرورش قارچ سودآور است ؟
- طرح توجیهی چیست؟ طرح توجیهی اقتصادی چیست؟
- راهنمای پرورش ماهی قزل الا -هزینه احداث پرورش ماهی- محاسبه سود پرورش ماهی
- برآورد میزان سود پرورش بلدرچین |هزینه پرورش بلدرچین
- آموزش پرورش بلدرچین مطالب بسیار کاربردی برای پرورش بلدرچین
- طرح امکان سنجی (طرح توجیهی فنی- اقتصادی) چیست؟ قسمت های مختلف طرح توجیهی
- نمونه رایگان طرح توجیهی
- پرورش زنبور عسل
- پایان نامه
- کاربران
- تماس با ما
- درباره ما
عالی بود